06-08-2019
XS4All verdwijnt op korte termijn

XS4All verdwijnt al op korte termijn. KPN is al een tijdje bezig om alle dochterondernemingen op te nemen in het eigen bedrijf. Zo konden we eerder al melden dat Telfort definitief is verdwenen. De Telfort klanten zijn automatisch naar KPN overgezet, maar hebben uiteraard wel de mogelijkheid gehad om over te stappen. Nu is het al vrij snel de beurt aan XS4All. In augustus 2019 begint KPN met het integreren van alle afdelingen van XS4All en XS4All verdwijnt naar verwachting helemaal in 2020. Het bedrijf werd in 1998 door KPN overgenomen.

De naam XS4All verdwijnt ook

Gehandicaptenstichting NSGK wil eigenlijk niet dat de naam XS4All verdwijnt door de unieke betekenis die aan de naam vast zit. ‘Toegang voor iedereen’, wat XS4All betekent, past volgens de stichting goed bij de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Daarom diende de stichting een verzoek bij KPN in om de bedrijfsnaam aan de stichting te doneren. KPN heeft inmiddels aangegeven dat de gedachte achter dit verzoek van de stichting begrijpelijk is, maar geeft daarbij ook aan dat de merknaam niet zal worden afgestaan. De stichting organiseert op dit moment meerdere acties om KPN toch zo ver te krijgen dat de provider de bedrijfsnaam doneert.

XS4All klanten willen massaal overstappen

Een tijdje terug hebben wij al medegedeeld dat de klanten van XS4All direct in opstand kwamen na het bekendmaken van het nieuws dat ook deze dochteronderneming zou verdwijnen in moederbedrijf KPN. Alle acties zijn zinloos gebleken. KPN blijft erbij dat ook XS4All, de best beoordeelde provider, moet verdwijnen in het moederconcern en zet de plannen nu daadwerkelijk door. Klanten van XS4All geven hierop massaal aan dat zij willen overstappen. Tele2 en T-Mobile, die inmiddels één provider vormen, hebben hierbij voor velen de voorkeur.

Wil jij ook overstappen?

Wil jij binnenkort naar een andere provider overstappen, maar heb je geen idee welke provider het best bij jou past? Dan kun je bij ons onafhankelijk vergelijken. Je weet direct welke provider het best bij jou past op basis van de factoren die voor jou belangrijk zijn.