12-03-2020
Freedom Internet abonnementen worden goedkoop!

De Freedom Internet abonnementen moeten echt gaan concurreren met de abonnementen van KPN en Ziggo. De klanten van XS4All hebben inmiddels de horen gekregen dat de merknaam blijft bestaan, maar dat betekent helaas niet dat XS4All blijft bestaat zoals de klanten het kennen. KPN laat de merknaam bestaan voor bestaande klanten van XS4All, maar neemt achter de schermen toch gewoon alles over. Wie dacht dat Freedom Internet van de baan was met het blijven van merknaam XS4All heeft het mis. Het actiecomité van XS4All gaat door met Freedom Internet en heeft de nieuwe Freedom Internet abonnementen bekend gemaakt.

Freedom Internet abonnementen actief vanaf 30 maart 2020

De nieuwe provider van de XS4All actiegroep, Freedom Internet, gaat binnenkort al van start. De nieuwe Freedom Internet abonnementen kunnen worden afgesloten vanaf 30 maart 2020. XS4All klanten weten dat de provider niet goedkoop is, maar zijn vooral erg tevreden over de geleverde service en kwaliteit. Zo blijkt dat de prijs niet altijd doorslaggevend is. Toch worden de Freedom Internet abonnementen helemaal niet zo duur. Je kunt al een internetabonnement afsluiten voor € 47,50 per maand. Met dit tarief wil Freedom Internet onder meer T-Mobile, KPN en Ziggo aanvallen.

Let op: het gaat alleen om internet

Sta je nu te juichen, omdat je op dit moment bijna het dubbele betaalt bij XS4All? Dan moeten we je misschien toch teleurstellen. XS4All biedt namelijk totaalpakketten aan veel klanten en die pakketten kosten inderdaad zo’n beetje het dubbele. De Freedom Internet abonnementen zijn in eerste instantie alleen internetabonnementen. Er zit dus geen televisie in het pakket en ook telefonie is er niet in opgenomen. Je krijgt dus een ‘Internet Only abonnement’. Wel is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. Deze Freedom Internet abonnementen worden voor 12 maanden afgesloten, waarbij de klant maar 11 maanden hoeft te betalen. Dit is een interessante optie voor velen.

Komen er wel Freedom Internet abonnementen met tv en bellen?

Naar verwachting komen er inderdaad wel Freedom Internet abonnementen met tv en bellen, maar deze laten nog even op zich wachten. De onderhandelingen hierover zijn nog gaande. Vermoedelijk zullen de kosten voor tv tussen de € 15,- en € 25,- liggen, afhankelijk van het gekozen zenderpakket. Telefonie komt waarschijnlijk nog later beschikbaar. Klanten moeten rekening houden met eind 2020.

Ga jij overstappen naar Freedom Internet?

Dan is natuurlijk de grote vraag of jij de overstap naar Freedom Internet gaat wagen. Bij ons kun je eenvoudig, snel en volledig onafhankelijk alle internetaanbieders vergelijken. Zo vind je altijd makkelijk de beste provider voor jou.