04-06-2019
Goedkoopste alles in 1 pakket voor sportliefhebbers

Het goedkoopste alles in 1 pakket is niet standaard. In de basis moeten we er rekening mee houden dat televisie kijken gewoonweg steeds prijziger wordt. Dit geldt zo bij alle providers. Het is dan ook zo dat steeds minder mensen televisie kijken en steeds meer mensen online kijken. Veel mensen willen wel genieten van sportabonnementen bij hun alles in 1 pakket en daar valt zeker wel goed op te vergelijken. Het goedkoopste alles in 1 pakket voor sportliefhebbers wordt dus vooral gebaseerd op de prijs van de extra zenderpakketten.

Wat heb je nodig in je alles in 1 pakket als sportliefhebber?

Er komen steeds meer zenders bij, waardoor het voor veel mensen erg lastig is om te bepalen welke extra zenders nu wel interessant zijn en welke niet. Voor sportliefhebbers is dit niet anders. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Wanneer we kijken naar het grootste aanbod live sport, dan zien we dat Ziggo Sport Totaal en FOX Sports toch wel het meest interessant zijn voor sportliefhebbers. Wil jij dus het goedkoopste alles in 1 pakket afsluiten als sportliefhebber? Let er dan goed op dat je voor deze twee zenders kiest.

Wie bieden deze goedkoopste alles in 1 pakketten?

Er zijn meerdere internetproviders die voordelige alles in 1 pakketten aan kunnen bieden met extra sportzenders. Zo valt het combinatiepakket van Ziggo onder de goedkoopste alles in 1 pakketten voor sportliefhebbers. Bij deze provider kom je uit op een maandbedrag van 19,95 euro. Het kan nog goedkoper bij SKV, waar je een maandprijs betaalt van 17,50 euro voor de belangrijkste sportzenders. KPN brengt een aanzienlijk hoger bedrag in rekening voor de zenders. Bij die provider moet je maandelijks een bedrag van bijna 25 euro neertellen.

Waar vind je op dit moment het goedkoopste alles in 1 pakket?

Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, zeker wanneer we kijken naar het goedkoopste alles in 1 pakket voor sportliefhebbers. Deze winnaar is Online.nl. Het is namelijk zo dat deze provider al vanuit het basispakket de zenders van FOX Sports Eredivisie aanbiedt. Je hoeft dus alleen Ziggo Sport Totaal extra te nemen. Dit kost je maandelijks een bedrag van 13,95 euro extra. Natuurlijk veranderen tarieven voortdurend. Je kunt bij ons eenvoudig online alle mogelijkheden voor alles in 1 pakketten vergelijken.