04-06-2019
Telfort internet vliegt eruit: wat zijn de alternatieven?

Telfort internet is niet meer. Vorig jaar al maakte KPN bekend dat meerdere dochterondernemingen zullen gaan verdwijnen. Telfort heeft blijkbaar als eerst op de lijst gestaan, want sinds mei 2019 kun je geen nieuw abonnement voor Telfort internet meer afsluiten. De Telfort webwinkel en de 29 fysieke winkels zijn inmiddels ook gesloten.

Telfort internet als eerste weggevaagd

KPN heeft veel dochterondernemingen. Niet alleen Telfort is van KPN, maar onder meer ook YES Telecom en XS4All zijn dochterondernemingen. Ook deze zullen uiteindelijk verdwijnen, ondanks de vele protesten. In 2019 en 2020 werkt KPN eraan om alle dochterondernemingen definitief te laten stoppen en binnen één bedrijf samen te voegen. Telfort internet is het eerste dat verdwijnt, maar dus zeker niet het laatste. Wat zijn dan nu je beste alternatieven voor Telfort internet? Het spreekt voor zich dat het niet zinvol is om te kiezen voor een andere dochteronderneming van KPN, want dan zit je op korte termijn met hetzelfde probleem. Wij leggen je de beste alternatieven voor Telfort internet voor.

T-Mobile komt het meest overeen met Telfort

Heb je altijd met veel plezier gebruik gemaakt van Telfort internet en wil je niet te veel veranderingen doorstaan? Dan kan T-Mobile interneteen goede keuze zijn. Deze provider maakt wel ook gebruik van het KPN netwerk, waardoor je een goede kwaliteit kiest. Toch liggen de prijzen hier gemiddeld wel lager dan bij KPN zelf. Eén van de zaken waar Telfort internet populair om was, was de lage prijs. Je kunt dus T-Mobile internet overwegen.

Tele2 is een voordelige keuze

Wil je gewoon voordelig internet en hou je niet van overdreven veel poespas? Dan is Tele2 internet misschien wel een goede keuze voor jou. Deze provider biedt verschillende abonnementen, waaronder ook flexibele mogelijkheden, waardoor er altijd wel een abonnement is dat goed bij jouw behoeften past.

KPN zelf is natuurlijk ook een optie

Had je nu Telfort internet? Dan kun je twee dingen doen. Je kunt overstappen naar een alternatief, zoals de partijen hierboven, of je kunt niets doen. Doe je niets, dan word je automatisch klant van KPN. Dit betekent vooral betrouwbaar internet, maar het betekent ook wel dat je prijs per maand omhoog gaat. Heb je hier geen problemen mee? Dan kun je natuurlijk ook gewoon bij KPN blijven. Uiteraard kun je bij ons makkelijk internet vergelijken.